مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 بهمن 1402 ساعت 11:352024-01-21سياسي

 طراحی طرح جهاد علمی در نیروهای مسلح/ دانشگاه صنعتی امیرکبیر قطب هوش مصنوعی کشور شد


معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح از طراحی طرح جهاد علمی توسط این ستاد خبر داد و گفت: در حال حاضر ما این طرح را به مجلس بردیم تا برای سال آینده تصویب و اعتبار آن نیز تأمین شود.

-  معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد:  طراحی طرح جهاد علمی در نیروهای مسلح/ دانشگاه صنعتی امیرکبیر قطب هوش مصنوعی کشور شد معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح از طراحی طرح جهاد علمی توسط این ستاد خبر داد و گفت: در حال حاضر ما این طرح را به مجلس بردیم تا برای سال آینده تصویب و اعتبار آن نیز تأمین شود.

قرار است درآمدهای آن در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بر اساس سفارش و نیاز نیروهای مسلح هزینه شود.

به گزارش ایسنا، محمد مهدی نژاد در مراسم افتتاح مرکز پژوهشی سامانه های هوشمند دیجیتال دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با تأکید بر اینکه امروزه دنیا به سمت یک تحول دیجیتالی در حال حرکت است، گفت: این موضوع بسیار مهم است که ما بدانیم بشریت و جامعه چند سال آینده دچار چه تحولی خواهد بود.

آنچه که ما از محیط پیرامونی خود می فهمیم این است که دنیا به سمت تحول دیجیتالی در حال حرکت است هوش مصنوعی نیز در این جامعه معنا پیدا می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

 طراحی طرح جهاد علمی در نیروهای مسلح/ دانشگاه صنعتی امیرکبیر قطب هوش مصنوعی کشور شد

 طراحی طرح جهاد علمی در نیروهای مسلح/ دانشگاه صنعتی امیرکبیر قطب هوش مصنوعی کشور شد